Version Asia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RED FACTION: ARMAGEDDON Korea version

Een halve eeuw nadat de Red Faction weerstand en hun bondgenoten Marauder bevrijd Mars van de brutale Earth Defense Force , harmonie op Mars is opnieuw bedreigd , maar dit keer door een dodelijk geweld in nevelen gehuld .

 

Toen de massale Terraformer dat Mars levert met zijn aarde-achtige lucht en het weer wordt vernietigd , de sfeer verandert in chaos , super - tornado's en onweer overspoelen de planeet. Om te overleven , de kolonisten vluchten naar de ondergrondse mijnen en het opbouwen van een netwerk van de bewoonbare grotten .

Vijf jaar later , Darius Mason , kleinzoon van Mars Revolutie helden Alec Mason en Samanya , loopt een lucratieve business van Bastion , ondergronds centrum van de Kolonist activiteit. Mijnbouw , opruiming , huurling werk - als het werk is gevaarlijk , Darius is je man . Paar verstandige mensen nu wagen aan het verwoeste oppervlak , afgezien van aannemers , zoals Darius en de smokkelaars die goederen uitvoeren tussen de nederzettingen .

 

Als Darius wordt misleid in heropening een mysterieuze schacht in een oude Marauder tempel , brengt hij een lange sluimerende kwaad en ontketent Armageddon op Mars . Als kolonist en Marauder nederzettingen in stukken zijn gescheurd , kan alleen Darius en de Red Faction mensheid te redden . De strijd zal ze over de storm gestraald planeet - en daaronder , naar het hart van de onuitsprekelijke bedreiging