De twee PSX modellen van DESR-5000 en DESR-7000 PlayStation 2-games.tweedehands

Tokyo, 7 oktober 2003 - Targeting het einde van het jaar winkelen seizoen in Japan, Sony Marketing (Japan) Inc. zullen twee modellen van PSX, een nieuwe generatie HDD + DVD-recorder, gecreëerd door de convergentie van elektronica en games technologieën van de lancering Sony Group.

Bekrachtigd door twee belangrijke halfgeleiders ("EmotionEngine®" en "Graphics Synthesizer"), CPU en grafische rendering processor gebruikt voor de PlayStation 2, PSX heeft een high-speed high-definition GUI (Graphical User Interface) gerealiseerd, de wil van die nooit eerder meegemaakt.Deze eerste-of-a-kind GUI voor snelle en gemakkelijke toegang van verschillende inhoud worden genoten op PSX, met hetzelfde niveau gemak als het schakelen tv-kanalen met een afstandsbediening.

PSX is ook uitgerust met diverse functies als een digitale mediaspeler, het verstrekken van de opslag en het afspelen van een scala aan entertainment content, zoals hoge-resolutie, mega-pixel beelden van digitale fotocamera's en muziek van verschillende pakket media.

Sinds PSX is ontworpen om verschillende functies door firmware draaien via een krachtige hardware motor, kunnen gebruikers upgraden of nieuwe functies toevoegen later door de toegang tot het netwerk. * 1

De twee PSX modellen van DESR-5000 en DESR-7000 zijn uitgerust met een maximale capaciteit van HDD respectievelijk voor de verschillende functies huisvesten in het dienen als een digitale home-elektronica product, evenals een game-apparaat om te genieten van PlayStation en PlayStation 2-games.

Sony Marketing (Japan) is gericht op de uitbreiding van de DVD-recorder markt te versnellen door het plaatsen van PSX als de sleutel tot home entertainment en de kern voor digitale elektronica producten over de hele woonkamer.


530,00 €
Toevoegen aan winkelwagen
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1